Starity

Férjhez ment a Bajos csajok sztárja

2017. szeptember 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2004 legnézettebb tinifilmjének Janis Ianje a hétvége folyamán kimondta a boldogító igent.

hirdetés

Néhány órája hozta le az E! Online, hogy Lizzy Caplan a hétvége folyamán Olaszországban esküdött örök hűséget kedvesének, Tom Riley-nak. A nagy eseményen csak a pár legközelebbi rokonai és barátai voltak jelen; a hírt a színésznő sajtóképviselője is megerősítette.

Lizzy és Tom kapcsolata egyébként 2015-ben kezdődött, tavaly májusban pedig eljegyezték egymást, és ekkoriban kezdtek először úgy mutatkozni a nyilvánosság előtt, mint egy pár. Magánéletüket igyekszenek a zárt ajtók mögött élni, nem kérnek a médiafelhajtásból, ezért is értesült a sajtó utólag házasságuk híréről. És mi jön ezután? A családalapítás!

Igazából romantizálom az otthon maradó apa gondolatát. Részben azért, mert szexinek gondolom, másrészt pedig azért, mert ha két dolgozó színészről beszélünk, akik közül mindketten kapnak egy-egy jó melót és közben gyerekük is van, tuti, hogy a nő marad otthon a gyerekkel. Állandóan ezt látom, és számomra ez igazságtalannak tűnik. (...) Nagyon szeretnék gyerekeket, és azt akarom, hogy teljes mértékben az életük részévé váljak, de nem akarom feláldozni a kitűzött céljaimat az anyaság oltárán

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Lizzy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek