Starity

Niall Horan úgy érzi, szólóban sosem tesz szert olyan sikerekre, mint a One Directionnel

2017. szeptember 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes októberben dobja piacra első önálló szólólemezét, a Flickert.

hirdetés

Úgy tűnik, mióta szétszéledt a One Direction, Niall Horannek megcsappant az önbizalma, noha eddig szólóban is nagy népszerűségnek örvend. Az énekesnek ugyan nincs miért aggódnia, ugyanakkor úgy érzi, önálló előadóként közel sem ér el olyan sikereket, mint az X-Factorban felfedezett együttes élén.

Biztosan tudom, hogy bármit is csináljak, az soha nem lesz olyan hatalmas, mint a One Direction volt. Mindegy, miről legyen szó vagy mennyire keményen próbálkozok

– nyilatkozta Niall az Irish Sunnak.

Én csak egy zeneszerető pasi vagyok, aki próbál értéket adni a pénzért cserébe. (...) Mindig tudtam, hogy írni szeretnék. A kezdetektől az volt a terv, hogy lemegyek a stúdióba és írni kezdek, aztán otthon ugyanezt csinálom, csak hogy legyen min kattognom és persze imádom is ezt csinálni. Így született meg az első pár dal, amiket aztán előadtam a menedzsmentemnek, ők pedig közölték velem, hogy ezeket nem adhatom oda másnak, készítsünk egy albumot, és most itt tartunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek