Starity

Matthew Davis bevallotta, hogy teljesen beleesett Selma Blairbe a Doktor Szöszi forgatása alatt

2017. szeptember 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, hogy már tizenhat éve annak, hogy a mozikba került a Doktor Szöszi! A filmben Warnert alakító színész most azonban izgalmas bejelentést tett a forgatással kapcsolatosan.

hirdetés

Matthew Davist ugyan a szélesebb közönség a Vámpírnaplókban játszott szerepe, Alaric Saltzman nyomán ismeri, ám akik annak idején figyelmesen nézték a Doktor Szöszit, azoknak feltűnhetett, hogy bizony ő is szerepet játszott a filmben – ő alakította a nagydumás Warnert. A színész egy, a news.com.au-nak adott friss interjújában ejtett szót a film készítéséről, és bevallotta, hogy teljesen belebolondult kolléganőjébe, Selma Blairbe.

Abszolút imádtam és csodáltam Selmát. Beleszerettem, de ő mással volt együtt, asszem azzal a sráccal, aki az Okostojásban játszott [Jason Schwartzman], de amikor megjelent a forgatáson, fogalmam sem volt arról, ki ő. Selma volt a legmókásabb a forgatáson. Imádom a nagyon száraz, fekete humort, így folyton csipkelődött velem

– elevenítette fel a színész, aki azt is beismerte, hogy a mai napig meglepi a rajongóit, amikor felfedezik, hogy játszott a Doktor Szösziben.

Selma és Matthew a Doktor Szösziben I Fotó: MGM

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek