Starity

Meghan Markle fülig szerelmes a hercegbe

2017. szeptember 05. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapokig titkolták a románcukat a nyilvánosság, média és paparazzók elől.

hirdetés

A Vanity Fair októberi címlapján köszön vissza ránk Meghan Markle azzal a címmel, hogy Megőrül Harryért!. A színésznő kivételesen most rövid betekintőt engedett az életébe a herceg oldalán.

Természetesen furcsa volt a változás, a nagy figyelem. Ennek ellenére igyekszem elfogadni, és ezzel támogatni a páromat

– kezdte.

A címlap

Meghan elárulta, hogy 2016 júliusában találkozott Harryvel közös barátok által, és hónapokig randiztak a legnagyobb titokban, mielőtt annak az évnek novemberében felvállalták volna a szerelmüket.

Az a helyzet, hogy a nap végén minden egyszerűbbnek tűnik. Emberek vagyunk, akik nagyon boldogok és szerelmesek. Hat hónapja jártunk, mikor a média tudomást szerzett róla. Egy dolog változott, mégpedig az olvasók megítélése. Bennem semmi más. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, és sosem engedtem, hogy egy kapcsolat megváltoztasson

– folytatta Meghan.

2016 júliusában talákoztak

A herceg nemrégiben Botswanában ünnepelte meg a színésznő 36. születésnapját.

Egy pár vagyunk. Szerelmesek. Biztosan eljön majd az az idő, hogy osztozkodni akarunk az emberekkel, de remélem, most megértik, hogy ez most értünk van. Az teszi különlegessé, hogy csak a miénk. Boldogok vagyunk. Személyesen, én mindig szeretek egy csodálatos szerelmi történetet hallani

– zárta sorait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek