Starity

Megható sorokkal köszöntötte születésnapos vőlegényét Sasha Pieterse

2017. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja ugyan még csak 21 éves, de már évek óta boldog párkapcsolatban él, szerelmét pedig a jobbik felének tartja.

hirdetés

Idén karácsonykor már két éve lesz annak, hogy Hudson Sheaffer megkérte Sasha Pieterse kezét, a pár pedig azóta is a felhők fölött jár a boldogságtól és valószínűleg már az esküvő sincs messze. A fiatalember tegnap ünnepelte születésnapját, mely alkalomból jókívánságok millióit kapta, ám a legszívmelengetőbb minden bizonnyal az volt számára, amit a kedvese küldött neki.

Boldog szülinapi hetet, kicsim! Te mindenkit megáldasz magad körül. Köszönöm, hogy vagy! Remélem, hogy ez az év és az utána következők olyan sok örömet hoznak neked, amennyit te hozol mások életébe. Te vagy az én jobbik felem. Ahogy az évek elszállnak felettünk, folyamatosan hálát érzek, amiért az enyém vagy, és nem tudnám elképzelni az életemet nélküled. Minden nap újra és újra beléd szeretek. Neked köszönhetően tényleg én vagyok a világ legszerencsésebb lánya. Alig várom, hogy a feleséged legyek! Egészségedre!

– üzente Sasha Hudsonnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek