Starity

Szülinapi koncerttel készül a Lacuna Coil

2017. szeptember 06. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz metálzenekar jövőre ünnepli fennálásának 20. évfordulóját, melynek alkalmából számos érdekességgel készülnek.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Cristina Scabbia vezette olasz formáció számára a jövő év az ünneplés jegyében telik majd, ugyanis a zenekar akkor lesz 20 éves. Korábban már elhintették, hogy néhány titkos projekt készülőben van, azt azonban még nem szándékozták elárulni, hogy mivel is kapcsolatban.

Később egy, a Blabbermouth-nak adott interjú keretein belül a frontasszony lerántotta a leplet arról, hogy 2018 elején piacra dobnak egy könyvet, ami a Nothing Stands In Our Way elnevezést kapta, mely kötet felöleli a csapat két évtizedes munkásságát, ráadásul tartalmazni fog még számos olyan felvételt, ami korábban soha nem lett bemutatva a közönségnek. Tegnap továbbá azt is közölték hivatalos Facebook-oldalukon keresztül, hogy január 19-én egy szülinapi fellépést adnak Londonban, mely város nagy jelentősséggel bír a számukra.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megünnepelhetjük a huszadik évfordulónkat egy exklúzív élő show keretein belül január 19-én, Londonban! London egy nagyon különleges város számunkra – ez volt az a város, ami tárt karokkal fogadott minket húsz évvel ezelőtt, pályafutásunk kezdetekor, ezért úgy érezzük, hogy ez a legtökéletesebb hely arra, hogy a rajongók a világ minden tájáról velünk együtt ünnepelhessenek. Ami történni fog.... az meglepetés, el kell jönnöd, hogy lásd!

– áll a csapat közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek