Starity

Liam Payne a Twitteren nosztalgiázott: 7 évvel ezelőtt vett részt az X-Factor válogatóján

2017. szeptember 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam a mai napig hálás mindazoknak, akik támogatták és segítették őt a hírnév felé vezető rögös és buktatókkal teli úton.

hirdetés

Liam Payne a Twitteren emlékezett vissza a nem is olyan távoli emlékre, amikor először lépett az X-Factor stúdiójába, hogy előadja a Cry Me a River című dal Michael Bublé-féle verzióját, mindössze két évvel azután, hogy a műsor zsűrije ajtót mutatott neki a mentorházban. Bár sikeresen vette az akadályt, mégsem fért bele a fiúk csapatába – ahogy Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik és Harry Styles sem –, ezért Nicole Scherzinger vendégzsűri azt javasolta, „gyúrják egybe” a tehetségeket és alakítsanak belőlük zenekart, így megalakult a One Direction. Erre emlékezett most vissza az immár szólókarrierjét egyengető, egygyermekes édesapává vált énekes.

Hét évvel ezelőtt örökre megváltozott az életem, és még legvadabb álmaimat is túlszárnyalta. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek nekem ezen az úton... A négy bandatársamnak és fivéremnek üzenem, hogy nagyon köszönök mindent, velük és a rajongóinkkal a legnagyobb csapatot képezzük, amit a világ valaha látott

– csiripelte a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek