Starity

Kiderült Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermekének neme

2017. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian és Kanye West a tegnapi nap folyamán hozták nyilvánosságra, hogy milyen nemű gyermekkel bővül a családjuk.

hirdetés

A szerelmesek júliusban jelentették be, hogy ismét szülők lesznek, egyúttal pedig az is kiderült, hogy béranyát fogadtak, ugyanis Kim számára már az első két terhesség is veszélyes volt, így egy újabb várandóság akár végzetes is lehetett volna számára. A tegnapi nap folyamán nyilvánosságra hozták, hogy az általuk választott béranya kislányt hord a szíve alatt. 

Az egész család nagyon boldog. Kim korábban hónapokig kereste a tökéletes béranyát, mire megtalálta a jelöltet. Szeretnék, hogy minden tökéletes legyen és a baba is egészségesen jöjjön a világra

– árulta el egy bennfentes. 

A TMZ értesülései szerint a béranya sem jár rosszul, hiszen a pár 113.850 dollárt (~ 30 millió 652 ezer forint) fizetett neki, akinek nem mellesleg tilos a dohányzás, alkoholfogyasztás és kábítószerhasználat a terhessége alatt. 

Korábban Kim elárulta, hogy North és Saint nem jönnek ki jól egymással, így nagyon reméli, hogy a lányoknak majd szorosabb lesz a viszonyuk.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek