Starity

Itt az első cast szelfi az Aladdin forgatásáról

2017. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkezdődött az Aladdin forgatása, így a cast megosztotta az első aprócska betekintőt.

hirdetés

Még július közepén írtuk meg, hogy kiválasztották az Aladdin főszereplőit az élő remake-hez. Most maga „Aladdin” posztolta a cast első szelfijét, így láthatjuk rajta, hogy mutat ő, Jázmin, a dzsin és Jafar egymás mellett.

A fotó természetesen tűzként terjedt a rajongók körében: egy ügyes művész elkészítette a rajzfimfigurás elképzelést is.

Az Aladdin filmet Guy Ritchie rendezi majd; Aladdinként  Mena Massoudot, Jázminként Naomi Scottot, Jafarként Marwan Kenzarit, míg a dzsinként Will Smith-t láthatjuk majd a képernyőkön.

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

Ti várjátok már?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek