Starity

Újdonsággal készül a Within Temptation?

2017. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a csapat legutóbbi lemeze, de már dolgoznak az új albumon.

hirdetés

A 2014-és megjelenésű Hydra óta csend honolt a Sharon den Adel vezette együttes háza táján, így ezidáig arról sem értesülhettünk, hogy esetleg készülőben van-e a Within Temptation legújabb albuma, vagy sem. Márciusban azonban végre „megtört a jég” és egy, az Instagramon közzétett kép kíséretében megtudhattuk, hogy a holland hatos már dolgozik az újdonságon, ám arról egyelőre még nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor is fog a boltokba kerülni.

A hollandok jelenleg is gőzerőkkel dolgoznak, néhány órája azonban egy érdekes fotót posztoltak a már fent is említett közösségi oldalon. A fekete fehér felvételen egyébként maga az énekesnő pózol, továbbá fel van tüntetve a csapat neve, valamint a 20 Years On Fire felirat. Első megállapításra egy készülő lemez, illetve DVD borítójaként tetszeleg, ám a formáció nem osztott meg információt azt illetően, hogy az új korong mellett készülnek-e egyéb újdonsággal.

Köztudott, hogy a WT tavaly ünnepelte fennálásának huszadik évfordulóját, viszont kiadvánnyal nem jelentkeztek, így nincs kizárva a lehetősége annak, hogy most bepótolják az elmaradt ünnepi csomagot, és a jubileum jegyében idén készülnek kiadni valami különlegességet.

Fotó: Instagram/Within Temptation | Tim Tronckoe

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek