Starity

Gal Gadot is esélyes volt Furiosa szerepére

2017. szeptember 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wonder Woman sztárja, Gal Gadot a The Hollywood Reporter-nek adott interjújában mesélt arról, hogy nem csak Charlize Theron volt esélyes a Mad Max-beli Furiosa szerepére, hanem ő is!

hirdetés

A George Miller által rendezett Mad Max: A harag útja című filmben Charlize Theron kapta meg a női főszerepet, Furiosát alakította. Sokan már el sem tudnának mást képzelni Tom Hardy oldalán, ám nem ő volt az egyetlen esélyes a szerepre: a DC-filmekben Diana Prince-t életre keltő Gal Gadot is!

Embed from Getty Images

Egyesek szerint Diana Prince és Furiosa az egyik legrosszabb párosítás, viszont mások örültek volna, ha Gadot főszereplő lett volna a Mad Maxben. Az izraeli származású színésznő-modell a The Hollywood Reporter-nek adott interjújában beszélt erről.

Annyira sokszor voltam már közel nagy szerepek eljátszásához, de sosem volt elég hírnevem hozzá. Mindig én és 'nagy név' voltunk a sor végén. 

 – mesélte a színésznő.

A sok csalódás mélyen érintette a színésznőt és egyre nagyobb tehernek érezte az egészet, különösen azért, mert a meghallgatások miatt ingáznia kellett férjének és kislányának Izrael és Hollywood között.

Elértem arra a pontra, amikor azt mondtam magamban, hogy nem akarom ezt csinálni a családommal, ha nem működik, akkor minek erőltessem? Egy hajszál választott el attól, hogy felhagyjak mindennel és visszaköltözzek szülőhazámba

Egy héttel azelőtt, hogy visszaköltözött volna hazájába, a Warner Bros. felkérte egy titkos meghallgatásra. Felolvasott Zack Snyder, rendező számára, majd visszautazott Izraelbe. Néhány héttel később hívást kapott, melyben azt mondták neki, hogy esélyes lenne egy szerepre a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben és utazzon vissza, hogy kamerateszet csináljanak Ben Affleckkel. Hirtelen azt sem tudta, miről van szó, azonban Snyder elmagyarázta neki, hogy valójában Wonder Woman megformálóját keresik. 

Ó Istenem, ez volt számomra az álomszerep

 – vallotta be boldogan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek