Starity

Dylan O'Brien kis híján feladta ígéretesen alakuló karrierjét egy évvel ezelőtti balesete miatt

2017. szeptember 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész Az útvesztő: Halálkúra című film forgatása alatt szenvedett balesetet, sérüléséből pedig hosszú hónapokig tartott a felépülés, mely idő alatt szíve szerint hátat fordított volna Hollywoodnak.

hirdetés

Jó ideig nagyon sötéten láttam a dolgokat, és nem volt egyszerű visszatalálnom onnan. Volt idő, amikor azt sem tudtam, akarom-e tovább folytatni, ez a gondolat pedig megijesztett. Még most is úgy emlékszem arra a hat hónapra, mintha öt év lett volna az életemből. Amikor ilyesmi történik veled, szíved szerint elmenekülnél az egész elől. Én még akkor sem szívesem keltem fel a kanapéról, amikor már szabadott, szóval nagy dolog volt, hogy összeszedtem magam. Végül úgy döntöttem, meg akarom próbálni és nem hagyom annyiban

– nyilatkozta Dylan O'Brien.

Miután felgyógyult sérüléseiből, a színész visszatért a munkájához és befejezte Az útvesztő forgatását, valamint a főszereplésével elkészült az Amerikai bérgyilkos című akciófilm, amit jövő héten mutatnak be hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek