Starity

Hihetetlen, milyen boldognak tűnik! Ez az egyik utolsó fotó Chester Benningtonról

2017. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park frontembere másfél hónappal ezelőtt lett öngyilkos szerettei és rajongói legnagyobb bánatára.

hirdetés

Mióta Chester Bennington elhunyt, özvegye, Talinda az újabb öngyilkosságok megelőzése mellett kampányol, és igyekszik felhívni az énekes rajongóinak figyelmét arra, milyen komoly veszélyeket rejt magában a depresszió. A barna hajú szépség nemrég megosztotta ez egyik utolsó képet, melyet férjéről készített a családi nyaraláson, mindössze napokkal azelőtt, hogy Chester önkezével véget vetett volna életének.

Ez a kép pár nappal azelőtt készült, hogy a férjem eldobta az életét. Az öngyilkos gondolatok ott voltak, de az ember sosem tudhatja...

– írta Talinda, aki 2006-ban ment hozzá a zenészhez és három gyermeket szült neki: Tyler tizenegy éves, Lilly és Lila pedig hatévesek. (Chesternek korábbi kapcsolataiból van három további gyermeke.)

Fotó: Twitter / Talinda Bennington

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek