Starity

Dal- és klippremier: Beast In Black – Blind And Frozen

2017. szeptember 08. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anton Kabanen 2015-ben kényszerült elhagyni az általa is alapított Battle Beastet, hamarosan azonban új zenekara is rivaldafényben tündököl majd.

hirdetés
Dal- és klippremier: Beast In Black – Blind And Frozen
Fotó: Facebook/ Beast In Black

Két éve adtuk hírül, miszerint Anton Kabanen viharos körülények között kényszerült távozni a társaival (Pyry Vikki, Juuso Soino) közösen alapított Battle Beastből. A formációból való távozásának okait nem kívánta részletesen kitárgyalni, azonban annyit elárult, hogy kibékíthetetlen viszony uralkodott a csapaton belül.

A zenész azonban nem csüggedt sokáig, ugyanis hamar hírül adta, hogy Beast In Black néven új zenekart alapított, melynek tagjai más-más országból származnak. Mindazonáltal, ugyanebben az évben lett hivatalosan is a budapesti Wisdom zenekar új gitárosa, mely csapatban Bodor Máté (Alestorm, Leander Kills, All But One) helyét vette át. Újdonsült csapata azonban néhány hónapja már stúdióba is vonult felvenni első albumát, ami – mint az később kiderült –  a Berserker elnevezést kapta, és november harmadikán kerül majd a lemezboltok polcaira.

A lemezzel kapcsolatban Anton elárulta, hogy nagyon büszke az elkészült kiadványra és alig várja, hogy a rajongók is hallhassák a végeredményt, mivel elmondása szerint himnusz-szerű dalok kerültek rajta elhelyezésre, és ezáltal a legvadabb álmaik kerültek megvalósításra. Mindezeken felül, az énekes/gitáros azt is elárulta, hogy a borítót az a Roman Ismailov készítette, aki egykori zenekarának is jobbnál-jobb alkotásokat vetett papírra, így nem véletlen, hogy a Beast in Black munkássága magán viseli a Battle Beast jegyeit.

Az együttes egyébként a tavalyi Tuska fesztiválon már bemutatott egy új dalt, a Go To Hell című szám képében, mely nóta rögzítésre is került. Meglepetés gyanánt, a mai napon megosztották az első hivatalos dalukat, a Blind And Frozen című szám képében, ami egy kisfilm formájában került bemutatásra, mint az első korong előfutára. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek