Starity

Jó ügy érdekében elárverezi különleges festményét a Sabaton

2017. szeptember 08. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd formáció folyamatosan a rajongók kedvére tesz valamilyen különlegességgel, ezúttal viszont komoly döntésre szánták el magukat.

hirdetés
Jó ügy érdekében elárverezi különleges festményét a Sabaton
Fotó: Sabaton

A hírességek körében nem újdonság, hogy egy-egy jó ügy érdekében valami különleges dologgal állnak elő, főként akkor, amikor beteg gyermekek szorulnak segítségre. Így vannak ezzel a metálzene „történelem tanárai” is, akik nem csak énekelnek a hősökről, hanem ők maguk is azokká váltak az évek során.

A Sabaton frontemberére jellemző, ha egy fellépés közepette meglátja a formáció legnagyobb rajongóját egy kisgyermek személyében, akkor nemcsak felhívja a színpadra és együtt adják elő a soron következő dalt, hanem a már-már védjegyének számítő napszemüvegét is neki adja ajándékba annak érdekében, hogy teljes legyen a csemete Joakim Brodénes megjelenése. A srácok a minap, hivatalos Facebook oldalukon jelentették be, hogy árverésre bocsájtják azt a különleges, általuk (is) dedikált festményt, amit az idei Sabaton Open Air fesztivál keretein belül kaptak Cia Lindén festőtől - ezzel segítve a rászoruló gyermekeknek.

A közleményben elárulták, hogy a bejövő összeget a My Special Day (Min Stora Dag) nevezetű svéd alapítványnak adományozzák, ahol 4-18 éves gyermekeket ápolnak súlyos betegséggel diagnosztizálva. A csatametálosok egyébként nemrégiben tettek kedvükre a World Of Tanks nevezetű játékot kedvelőknek, ugyanis az együttes zenéje nagy hatással van azokra az emberekre, akik játsszák a játékot, így a WOT megújította a képzelt csatateret egy Sabaton-tankkal, valamint a zenekar tagjaival, akik szintén karakterekké váltak.

Fotó: Facebook/Sabaton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek