Starity

Ezekkel a csodás fotókkal ábrázolja Finnország téli időszakát Jari Mäenpää

2017. szeptember 08. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wintersun frontembere köztudottan nemcsak zeneszerzőként, hanem fotósként is tevékenykedett.

hirdetés

Köztudott, hogy a hírességeknek is vannak bizonyos szenvedélyeik, illetve hobbijaik, amiknek szívesen hódolnak szabadidejükben. A Wintersun frontembere, Jari Mäenpää a finn természet szerelmese, így legkedvesebb időtöltése a fotózás. Mivel hazája szebbnél-szebb természeti csodával bővelkedik, így kapva az alkalmon igyekszik ezeket mind-mind megörökíteni. Az énekes egyébként hivatalos Facebook-oldalán osztja meg rajongóival a felvételeket, melyek egy mesebeli vidékre kalauzolják a kíváncsi tekinteteket.

A Wintersun-lemezeknek köszönhetően, azt is megtudhattuk, hogy az évszakok közül, a tél áll legközelebb a szívéhez, hiszen dalaiba számtalanszor előfordul a tél és a hó, melyek csodálatos ötvözetei azoknak a gondolatoknak melyeket papírra vet. Az Ensiferum egykori frontember egyébként korábban elárulta, hogy nagyon büszke arra, hogy fotósként is helyt tud állni, ugyanis a legújabb promóciós fotókat már nem egy külön, erre szakosodott fotós készítette, hanem ő maga.

Az énekes néhány órája újabb felvételeket tett közzé a már fent is említett közösségi oldalon, melyeken a korábban lencsevégre kapott finnországi telet kívánta szemléltetni a követőivel, a fotók egyébként minden kétséget kizáróan káprázatosak lettek, hiszen ahogyan már korábban is említettük, a megörökített helyek mesébe illőek.

Fotó: Jari Mäenpää
Fotó: Jari Mäenpää
Fotó: Jari Mäenpää

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek