Starity

Beyoncé Houstonba utazott, hogy támogassa a Harvey hurrikán áldozatait

2017. szeptember 09. 12:12   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé a tegnapi nap folyamán utazott szülővárosába, Houstonba, hogy kifejezze támogatását a Harvey hurrikán okozta pusztító áradások áldozatainak.

hirdetés

Az énekesnő a St. John's Templomban jelent meg édesanyjával, Tina Knowles-szel és kislányával, Blue Ivy-vel és kifejezte szeretetét és szolidaritását azon emberek felé, akik elszenvedték a 4-es kategóriájú Harvey hurrikánt. 

Ez ma a túlélés ünnepe. Ti mind a családom vagytok, Houston az otthonom. Hálás vagyok Istennek, hogy Ti és a gyerekeitek is biztonságban vagytok. Ami igazán fontos az az egészségetek, a gyerekeitek, a családaitok és az életetek, én pedig csak azt akarom mondani, hogy szeretlek

– mondta beszédében az énekesnő. 

Beyoncé már korábban ígéretet tett arra, hogy támogatja a hurrikán áldozatait a Houston Chronicle-ban kiadott nyilatkozatában. 

A szívem örökké a szülővárosommal, Houston-nal marad és állandóan imádkozom az áldozatokért és a megmentőkért, akik annyira eltökéltek és bátrak, hogy mindenben segítenek. Együtt dolgozom a BeyGOOD csapatával és arra törekszünk, hogy ahol csak tudunk, segítsünk

– nyilatkozta.

Beyonce és Blue ételt osztanak Houstonban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek