Starity

Blac Chyna szerepel Yo Gotti és Nicki Minaj legújabb klipjében!

2017. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj egy autóversenyre invesztálta meg a valóságshow-sztárt, majd egy olyat twerkelt, hogy az állunk leesett tőle!

hirdetés
Blac Chyna szerepel Yo Gotti és Nicki Minaj legújabb klipjében!
Fotó: Billboard

Hónapokkal ezelőtt jelent meg a Nicki Minaj és Yo Gotti közreműködésével készült Rake It Up, amely nemrég felkerült a legnagyobb slágerlisták élére is. A számból olyan nagy szenzáció lett, hogy Amerikában nagyon sok fiatal Rake it up Challenge-re, azaz kihívásra adta a fejét, amiben az a lényeg hogy a szám éneklése közben egy seprűvel kell összeszedni a pénzt a földről és közben táncolni.

A hetekben jelent meg hozzá a kisfilm is, mely eleinte csak a Tidalon volt megtekinthető, ám később a YouTube-ra is kikerült. A klipben szokásosan Nicki is rázza mindenét, ahogyan az lenni szokott, ám, ahogy a szövegben, úgy egyes képkockákon is megjelent a klipben Blac Chyna, amerikai reality sztár. Rob Kardashian exe egy autóversenyre volt hivalatos a klipben, ám végül (ahogy az lenni szokott) a versenyből Nicki került ki győztesen.

Fenék rázásban tehát nem volt hiány, mindez pedig úgy látszik, elég volt a 980 ezres megtekintéshez. A klipet egyébként Benny Boom rendezte, aki már több nagy Nicki Minaj sláger videoklipjének megvalósításában is részt vett.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek