Starity

17 híresség, aki kis híján meghalt – I. rész

2017. szeptember 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbiakban ismét csak kiderül, hogy kedvenceink is csak emberek, és őket sem védi semmi a bajtól.

hirdetés

Sarah Silverman

A komika 2016 nyarán lett rosszul, amikor a gégegyulladás egy speciális esete alakult ki nála, melynek során a légcsőt fedő porc elmozdult a helyéről, így nem áramlott megfelelő mennyiségű levegő a tüdejébe. Sarah-t rögtön a Cedar-Sinai kórházba szállították, ahol orvosai megmentették az életét.

Annyira le voltam szedálva, hogy ne érezzek fájdalmat, és fogalmam sem volt, hol vagyok és mi történik.

Isla Fisher

A bájos színésznő a Szemfényvesztők forgatásán, egy kaszkadőrjelenet során lett rosszul és szorult segítségre, amikor három percet volt kénytelen a víz alatt tölteni egy tartályban. (Egy ilyen jelenet a filmbe is belekerült.)

A láncom beakadt, nekem pedig le kellett úsznom a tartály fenekére, feljönni nem tudtam. Mindenki azt hitte, bravúrosan színészkedek, pedig valójában fuldokoltam. Senkinek nem tűnt fel, mennyire szenvedtem.

Ellie Goulding

Európai turnéja során tavaly kis híján Norvégiában, a jeges vízben lelte halálát az énekesnő. Ellie és fotósa egy lánctalpas járművel próbált átszelni egy befagyott tavat, amikor a jég meghasadt és az autó merülni kezdett, nekik pedig úgy kellett onnan kimenekülniük a -25 fokos vízből. Nem sokkal azután, hogy szerencsésen kimásztak a járműből, azt elnyelte a jeges víz.

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész dél-afrikai utazása során került kutyaszorítóba egy búvárkodása alkalmával. Történt ugyanis, hogy egy cápa félig belekerült a ketrecbe, amiben ő lemerült és aminek feladata épp az lett volna, hogy megvédje az ilyen esetektől. Leo ekkor a ketrec aljába feküdt, és épp csak hogy megúszta a kalandot, mivel a cápa mindössze öt-hat karcsapásnyira volt tőle. Ez azonban nem az egyetlen életveszélyes mutatványa volt a színésznek, egyszer ejtőernyőzés közben is frászt kapott, ugyanis alig akart kinyílni összegabalyodott ernyője.

George Clooney

Az immár kétgyermekes édesapa a 2005-ben bemutatott Sziriána című film forgatásán sérült meg, ugyanis egy veszélyes jelenet forgatása során eltört a háta, a fájdalom pedig olyan elviselhetetlen volt, hogy öngyilkos gondolatai támadtak.

Feküdtem a kórházban, a karomon ott lógott az infúzió, képtelen voltam mozogni, és annyira fájt a fejem, hogy azt hittem, stroke-om van. Ez egy rövid, háromhetes periódus volt, de egy idő után már megfordult a fejemben, hogy drasztikus véget kellene vetni az egésznek, de nem hiszem, hogy megtettem volna.

Anne Hathaway

A Neveletlen hercegnő sztárja immár három éve halott lenne, ha nincs az a bátor és mindenre kész szörföző, aki kimentette őt, amikor hawaii nyaralása során magával ragadta a dagály és kint ragadt a nyílt óceánon mindenféle segítség nélkül.

Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai Jack Sparrowja 2011-ben, Bruce Robinson rendezővel utazott egy aprócska repülőgépen, melynek motorjai az út kellős közepén felmondták a szolgálatot. Szerencsére aztán mégis beindultak, így mindketten megmenekültek.

Hallottuk, ahogy kipurcantak a motorok. Csend lett. Bruce-szal egymásra néztünk, és azt hiszem, megkérdeztem tőle, hogy Ez az, amire gondolok?. Ez volt életem egyik legfurcsább élménye.

Rachel Bilson

A Narancsvidék főszereplőjét 14 éves korában autóbaleset érte, és nemcsak majdnem meghalt, hanem ténylegesen le is állt a szíve, úgy kellett visszahozni őt a halálból. Később, sérüléseiből adódóan rémes migrének jelentkeztek nála, mostanra azonban nyoma sincs a balesetnek nála.

Alapvetően meghaltam és aztán visszajöttem. A szélvédő a fejembe állt. Borzalmas volt.

Travis Barker

A Blink-182 dobosa, és az MTV realityjének, a Meet the Barkersnek a sztárja 2008-ban élte át élete legdurvább élményét, amikor repülőgép-balesetet szenvedett. A járművön öten utaztak, de csak ő és Adam Goldstein élte túl a zuhanást.

Totálisan bepánikoltam. Próbáltam húzni a vészkijárat fogantyúját, de nem mozdult, így kirúgtam az ajtót, és kiugrottam a gépből – egyenesen a szárnyra, ami csúszós volt a ráfolyt üzemanyagtól. Az én ruháimat is átitatta az anyag, és egyszer csak lángra kaptam. A lábamtól a hátamig tűzben állt a testem. Szaladni kezdtem. Futás közben levettem magamról a pólómat, ledobtam a sapkámat, megszabadultam a nadrágomtól, de továbbra is lángok borították a testemet. Meztelenül futottam tovább amilyen gyorsan csak tudtam, közben a kezemmel takartam a péniszem, de minden más részem égett. Csak futottam tovább, és hittem abban, hogy kihunynak a lángok. Abban a pillanatban a családomért rohantam. Nem érdekelt semmi más, csak az, hogy újra a gyerekeimmel, az apámmal, a húgommal és Shannával lehessek... Nem hittem abban, hogy túl fogom élni.

Joaquin Phoenix

A 42 éves színész 2006-ban szenvedett autóbalesetet, ugyanis vezetés közben elszállt autójának fékje, így a jármű irányíthatatlanná vált, átpördült és nekiment egy másik autónak. Szerencsére Werner Herzog rendező a közelben lakott, így a segítségére sietett.

Emlékszem, hogy kopogtattak az anyósülés felőli oldalon, és egy német akcentusú hang megszólalt, hogy Csak nyugi!. Kinyílt a légzsák, nem láttam semmit, csak annyit mondtam, Jól vagyok.. Végül leerőlködtem az ablakot, és hirtelen felbukkant egy fej, aki azt mondta, Nem, nem vagy jól.. Mikor megláttam, meg is jegyeztem, hogy Ez Werner Herzog!. Van valami megnyugtató szépség a hangjában, amitől tökéletesen biztonságban és jól éreztem magam. A segítségének köszönhetően kimásztam, köszönetet mondtam neki, és már ott sem volt.

Sharon Stone

A szőke szépség életében két halálközeli élmény is volt, melyek egyikére 1990-ben került sor egy frontális ütközés során, a másodikra pedig 2001-ben, amikor agyi aneurizmát kapott és bevallása szerint a „fehér fény” is megjelent előtte.

50 Cent

A rapper az ezredfordulón halt meg majdnem, amikor közvetlen közelről kilencszer meglőtték.

Az ilyesmi olyan gyorsan történik, hogy lehetőséged sincs visszalőni a támadódra. Rettegtem egész idő alatt. Belenéztem a visszapillantó tükörbe, és azt gondoltam, Bassza meg, meglőtték az arcomat. Ez borzasztóan éget!.

Orlando Bloom

A Gyűrűk Ura sztárja 21 éves korában szenvedett súlyos sérüléseket, amikor megpróbált felmászni egy csatornacsövön és három emeletet zuhant. A baleset után napokra lebénult, de szerencsére maradéktalanul felépült.

Eminem

A Lose Yourself előadója 2005-ben metadon-túladagolást szenvedett, ami miatt kórházba került, orvosai pedig közölték vele, hogy olyan magas a szervezetében az anyag szintje, mintha négy adag heroint lőtt volna be, és akár meg is halhatott volna.

Seth MacFarlane

A Family Guy kreátorának jegye volt 2001. szeptember 11-én arra a gépre, ami később belerepült a Világkereskedelmi Központ északi épületébe, ám a színész lekéste a járatot, mert egyrészt másnapossággal küzdött, másrészt pedig rossz indulási időpontot adtak meg neki, így 10 perccel azután érkezett a reptérre, hogy a gép felszállt. 

Hugh Hefner

A Playboy atyja egy erotikától fűtött pillanat során lelte halálát kis híján.

Mikor kerültem legközelebb a halálhoz? Volt egy pillanat, amikor négy playmate-tel szexeltem és majdnem megfulladtam egy gésa golyótól.

Jason Statham

A Feláldozhatók harmadik részének forgatása vált rémálommá a színész számára, amikor az általa vezetett kamion fékje elszállt, ő pedig belehajtott az óceánba. Szerencsére nagyobb volt az ijedség, mint a baj, ugyanis Jason ki tudta szabadítani magát és kiúszott a partra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek