Starity

Feltörekvő énekesnőknek adott tanácsot Alissa White-Gluz

2017. szeptember 13. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arch Enemy énekesnője egy interjú keretein belül nyújtott segítő kezet azoknak, akiknek nincsen elég önbizalmuk álmuk megvalósítására.

hirdetés

Fotó: Instagram / Alissa White-Gluz

Szeptember 8-án került az üzletek polcaira az Arch Enemy legújabb nagylemeze, a Will To Power. A korong valósággal tarolt a számlistákon, ráadásul nemcsak a rajongókat de a kritikusokat is megnyerte. Az újdonság minden szempontból eltér korábbi kiadványaiktól, ám leginkább abban, hogy Alissa ezúttal tiszta hangszínén is énekelt.

A szólólemezén is dolgozó vokalista egy, a közelmúltban adott interjú keretein belül adott egy igencsak megfontolandó tanácsot azon énekesnők számára, akik a közeljövőben szintén a metálszintéren szeretnének érvényesülni.

Ne kételkedj önmagadban, mivel számtalan ember lesz, aki majd kételkedni fog benned, csupán azért, mert nő vagy, és ezáltal azt hiszi, hogy a külsődet használod azért, hogy előnyhöz juss. Sőt, olyan is lesz, aki azt fogja hinni, hogy azért kerültél be egy zenekarba, mert összejöttél annak egyik férfitagjával. Szóval azt mondom, hogy soha ne kételkedj abban, hogy miért is vagy benne egy csapatban

– mondta Alissa, majd kissé mókásan így zárta sorait:

Mi, azon énekesnők, akik metálzenekarban játszanak, tisztában vagyunk azzal, hogy nem azért vagyunk a csapatunk tagjai, mert nők vagyunk, hanem azért, mert imádunk zenélni; legyen az éneklés, gitározás, dobolás, vagy bármi más, amihez tehetségünk van. Naponta nulla másodpercet gondolok arra, hogy nő vagyok, mivel nem ezzel a ténnyel kelek fel reggelente és nem is ezzel fekszem le. Sajnos sok más ember ezt másként gondolja, de te emlékezz arra, hogy ki vagy és soha ne kételkedj magadban, mert sokan lesznek akik ezt teszik, de csak az számít, amit te szeretnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek