Starity

Szólólemeze készületeiről mesélt Doro Pesch

2017. szeptember 14. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német legenda jövőre tervezi piacra dobni legújabb stúdiólemezét, amiről egy interjú keretein belül bővebben is mesélt.

hirdetés
Szólólemeze készületeiről mesélt Doro Pesch
Fotó: Facebook / Doro

A múlt hónapban számoltunk be arról, miszerint Doro 2018-ban készül a „nagy visszatérésre”, ugyanis a jövő nyáron kerül az üzletek polcaira tizenkettedik korongja. Az 52 éves énekesnő korábban már elárulta, hogy azért választotta augusztus első hetét, mivel ő is tiszteletét teszi a jövőre 29. alkalommal megrendezésre kerülő Wacken Open Air fesztiválon, így Tarjához hasonlóan ő is a fesztivál keretein belül kívánja felavatni az újdonságon helyet kapó tételeket.

Később azt is nyilvánosságra hozta, hogy kiadványán számos ismert zenész tevékenykedik majd, ilyen többek között az Amon Amarth énekese, Johan Hegg; a Sabaton frontembere, Joakim Brodén; valamint a Kreatorból ismert Mille Petrozza. Érdekesség, hogy a rajongók méltán vártak egy újabb duettre Johan és Doro közreműködésével, ugyanis a legendás metálénekesnő jellegzetes hangja hallható volt az Amon Amarth tavalyi Jomsviking elnevezésű lemezén – a nótát fellépések alkalmával is előadták, ami hatalmas ovációt keltett a nézőtéren.

A vokalista most egy, a Capital Chaos TV-nek adott interjújában mesélt a közelgő nagylemezről, ami az elhangzottak alapján nagyon ígéretesnek tűnik.

A lemez már nyolcvan százalákban elkészült, ami a nagyszerű vendégeknek, valamint a számos himnusznak köszönhetően igencsak tökéletes lett. Igen, a szokásosnál is több himnusz van rajta, és igen, tartalmaz néhány sötét és romantikus nótát, szívszorító balladákat: olyat, ami szuper-kemény és van benne sötétség, de megtalálhatóak a dallamosabb tételek is

– árulta el a dalok stílusjegyeire utalva.

Fotó: Tim Tronckoe

Mint kiderült, egy ismerős név is visszaköszön majd a közreműködők soaiból, ugyanis Warlock-beli társa, Tommy Bolan ismét gitárt ragad majd az oldalán néhány dal erejéig.

Mindenki énekelni fog a lemezen, és ez nagyon jó ötlet, pokolian vicces. Ezúttal más vendégekkel dolgozom, de erről egyelőre még nem mondhatok túl sokat, mert nagyon ideges vagyok, és ha netán valami nem a tervek szerint alakulna, akkor mindenki csalódott lesz, de egy igazán gyilkos albumot ígérhetek

– magyarázta.

Érdekesség, hogy Doro a lemez készületei mellett sem unatkozik – jelenleg is az Egyesült Államokban turnézik melynek keretein belül nem kisebb dolgot, mint a Triumph and Agony című legutolsó és egyben legnépszerűbb Warlock-lemez 30 éves debütálását ünnepli. Legutóbbi kiadványa egyébként a tavaly megjelenésre került Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal névre keresztelt DVD volt. Az új korong beharangozója egyébként a Love's Gone To Hell című kislemez, melynek névadó dalához egy bevállalós kisfilm is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek