Starity

Kukkants bele az Angel Nation hamarosan érkező kisfilmjébe!

2017. szeptember 14. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elina Siirala másik csapata sem vesztegeti idejét, ugyanis a következő hónapban jelenteti meg második nagylemezét.

hirdetés

Év elején számoltunk be arról, miszernt az Angel Nation már gőzerőkkel dolgozik legújabb stúdiólemezén, a közelmúltban pedig kiderült, hogy a korong az Aeon elnevezést kapta és október 27-én kerül a lemezboltok polcaira.

Néhány órája, az együttes a Facebookon keresztül tudatta, hogy két napon belül megérkezik a korong beharangozója, a Burn the Witch címre keresztelt kislemez képében. Az izgalom fokozásának érdekében megosztottak egy rövid, mindössze néhány másodperces előzetest is, hogy bemutassák, mire is számíthatnak a rajongók.

Íme a dallista:

  1. Burn The Witch
  2. Blood Is On Your Hands
  3. Breathe Again
  4. Wonder Who You Are
  5. Farewell
  6. Free
  7. Enough Is Enough
  8. Music Plays
  9. Fireflies
  10. Destination
A kiadvány borítója

További érdekesség, hogy Elina másik csapata, a Leaves' Eyes is gőzerőkkel dolgozik legújabb albumán, a munkálatok pedig a hamarosan véget érnek, így vélhetően ők is az év végén készülnek piacra dobni lemezüket. Elina egyébként tavaly lett az általa is kedvelt formáció énekesnője, miután a zenekar 13 év közös zenélés után úgy döntött, megválik az alapítótagnak is számító Liv Kristine-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek