Starity

Danila Kozlovsky csatlakozik a Vikingek stábjához

2017. szeptember 14. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyedik évad aligha tartogatott meglepetéseket a nagyérdemű számára, ám minden bizonnyal az utolsó epizódok számos válaszért kiáltanak.

hirdetés

A History Chanel népszerű sorozata negyedik évada tavaly ért véget, melynek utolsó epizódjai minden bizonnyal izgalomba hozták a széria kedvelőit. Azon túl, hogy voltak karekterek, melyektől könnyes búcsút kellett vennünk, egyaránt találkozhattunk új, számunkra még ismeretlen indoktól fűtött személyekkel is, akik a novemberben érkező ötödik évadban kerülnek fókuszba, ugyanis a Vikingek akkor indulnak ismét háborúba.

Az Entertainment Weekly jóvoltából megtudhattuk, hogy kedvenc vikingjeink a hatodik szezonra is visszatérnek majd, az azonban még kérdéses, hogy a már jól ismert és közkedvelt karkterek közül kinek milyen sors jut. Mindazonáltal újabb szereplők is színre lépnek majd – ilyen többek között Danila Kozlovsky, aki Oleg Novgorodot, avagy Oleg prófétát kelti majd életre, és aki valójában egy viking herceg.

A közelmúltban a készítők egy rövid előzetest is megoszottak a folytatást illetően, ami valósággal felcsigázta a már amúgy is tűkön ülő nézőket, hiszen hamarosan egy hatalmas háború veszi kezdetét Kattegatban, ugyanis a városban már Ragnar Lothbrok első felesége, Lagertha uralkodik, a portyázó vikingeket pedig fiuk, Vasderekú Björn vezeti, ezt azonban sokan nem nézik jó szemmel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek