Starity

Megható gondolatokat osztott meg Selena Gomez! Veseátültetésen esett át a fiatal énekesnő

2017. szeptember 14. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veseátültetésen esett át Selena Gomez, miután a lupusz betegségének szövődményei léptek fel.

hirdetés

Az énekesnő Instagramján árulta el, hogy min ment keresztül a nyár folyamán. A posztban elmagyarázta, miért nem láthatták így a rajongói, és elárulta, hogy a donorja a legjobb barátnője volt.

Tudom, hogy a rajongóimnak feltűnt, hogy eltűntem a nyáron, és megkérdőjelezték, miért nem népszerűsítettem az új dalaimat, amikre nagyon büszke vagyok. Az a helyzet, hogy kiderült, hogy veseátültetésre lesz szükségem a lupuszom végett, így lábadoztam. Muszáj volt az egészségem érdekében. Alig várom, hogy hamarosan újra megosszam veletek az utamat, az elmúlt hónapokat, ahogy mindig akartam.

Instagram

Addig, szeretném nyilvánosan is megköszönni a családomnak, és a fantasztikus orvosoknak, akik mindent megtettek értem a műtét után is. Végül, nem is tudom, hogy írjam le a hálámat a gyönyörű barátnőm, Francia Raisa felé. A legnagyobb ajándékot és áldozatot adta nekem azzal, hogy felajánlotta a veséjét. Áldott vagyok veled. Nagyon szeretlek, nővérem!

Instagram

A lupuszt sokan félreértik, de a változás már érződik a levegőben. Látogass el erre az oldalra, hogy többet megtanulj a betegségről

– fejezte be gondolatát.

Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek