Starity

Marilyn Manson: „Justin Bieber egy darab szar”

2017. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves sokkrocker egyáltalán nem rokonszenvezik fiatal kollégájával. Kapcsolatukról legutóbb i interjújában mesélt.

hirdetés

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Nem titok, hogy Justin Bieber Marilyn Manson képét is felhasználta tavaly a Purpose turnét népszerűsítő ruhadarabokon, ám kiderült, hogy ehhez a rockernek is van pár szava. Manson jelenleg tizedik nagylemezének megjelenésére készül, ám a munkálatok között tartott némi pihenőt és interjút adott a Billboardnak, melynek keretein belül Bieberről is szót ejtett.

Egy olyan menő bárban ültem, ahová a hírességek szoktak járni, amikor megláttam egy kislányt rózsaszín kapucnis pulcsiban, szőke hajjal és kiderült róla, hogy ő Bieber. Leültem mellé és azt mondtam neki: Szevasz, szóval az én arcképemmel ellátott pólókat viseled a színpadon meg minden.. Egyike volt azoknak az embereknek, akik már a szavaikkal is ütnek, pedig csak pöcsmagasságban vannak, és még ő közölte velem, hogy ő tett engem ismét valakivé. Olyan volt, mint egy darab szar, ráadásul iszonyat arroganciával beszélt hozzám

– nyilatkozta Manson, aki később mégis megbékélt az énekessel, Bieber pedig egyik fellépése során előadta az ő dalát, a Beautiful People-t. Biebs ráadásul igen szép összeget kaszált az általa forgalomba hozott, Marilyn arcképével ellátott pólókból, melyből az érintettnek is adott némi részesedést, amiért nem terelte jogi útra képének jogtalan felhasználását.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek