Starity

Rajongói rántották le a leplet Demi Lovato albumának dallistájáról

2017. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két hét múlva megjelenő lemezen az énekesnő egyik kedvenc rappere, Lil Wayne is közreműködött.

hirdetés
Rajongói rántották le a leplet Demi Lovato albumának dallistájáról
Fotó: Instagram / Demi Lovato

Augusztus végén harangozta be Demi Lovato, hogy szeptember 29-én dobja piacra hatodik stúdióalbumát, amin közel másfél éven át dolgozott. A Tell Me You Love Me névre keresztelt korong dallistája azonban egészen idáig ismeretlen volt, így rajongói tűkön ülve várták már, hogy végre lerántsa róla a leplet. 

A 25 éves énekesnő jó szokásához híven ez alkalommal is kreatív módon tette közzé a dalok címét. Míg 2015-ben megjelent Confident albumánál sztárbarátai segítségét kérte, addig ennél a lemezénél rajongóit vonta bele a dologba, és a Twitteren létrehozott rajongói híroldalak leplezték le egyenként a dallistát.

Demi elmondása alapján csupán egyetlen előadó működött közre a lemezen, aki nem más, mint Lil Wayne, és a rapper a Lonely című szerzeményhez adta a hangját.  

Az énekesnő szereti bevonni rajongóit a dolgaiba

A Tell Me You Love Me teljes dallistája:

1. Sorry Not Sorry
2. Tell Me You Love Me
3. Sexy Dirty Love
4. You Don’t Do It For Me Anymore
5. Daddy Issues
6. Ruin The Friendship
7. Only Forever
8. Lonely
9. Cry Baby
10. Games
11. Concentrate
12. Hitchhiker

Érdekesség, hogy kizárólag a Targetben lesz beszerezhető a korong azon változata, amin további két dal lesz hallható, a The Beauty és a Ready For You. Utóbbit legjobb barátjával, Nick Jonasszal közösen írták a Future Now turnéjuk alatt.

Mindemellett két új fotóval örvendeztette meg követőit a lemezhez készült fotósorozatból, amiken Lovato lélegzetelállítóan fest.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek