Starity

Az öngyilkosság megelőzése mellett kampányol a néhai Chester Bennington fia

2017. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park frontemberének első házasságából született fia mindent megtesz annak érdekében, hogy minél kevesebben jussanak apja sorsára.

hirdetés

Chester Bennington július 20-án önkezével vetett véget életének, halálának híre pedig az egész világot letaglózta. Szerettei alig tudtak észhez térni a tragédia után, majd sorra megszólaltak – ezúttal 15 éves fián, Draven Sebastian Benningtonon volt a sor, aki egy, a figyelmet az öngyilkosság és mentális betegségek megelőzésének fontosságára felhívó kampány mellé állt.

A videóüzenetben Draven ígéretet tett arra, hogy amennyiben depressziós lenne vagy szomorú, esetleg nehéz időszakon menne keresztül, mindig beszélni fog valakivel, mielőtt maga ellen fordulna, emellett arra buzdít mindenkit, hogy ugyanígy járjanak el hasonló esetben.

Draven egyébként Chester Samantha Marie Olithoz fűződő házasságából született, aki 1996 és 2005 között volt az énekes felesége.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek