Starity

Jennifer Lawrence verekedésbe keveredett egy budapesti bárban

2017. szeptember 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves szőke szépség a Vörös veréb című film forgatása miatt tartózkodott hazánkban.

hirdetés

Jennifer Larence tegnap este Seth Meyers vendége volt a Late Night című beszélgetős műsorban, melynek keretein belül felhozta, hogy legújabb filmjének egyik forgatási szünetében egy budapesti bárban múlatta az időt és ott kisebb incindes alakult ki közte és egyik rajongója között.

Egy igazi kocsmai verekedésbe keveredtem

– kezdte Jen, mire Seth közbevágta, hogy Budapest vesélyes helynek tűnik, mire a színésznő rávágta, hogy a verekedésben részt vevő másik félnek biztosan.

Egy bárban voltunk, sörözős este volt. Egy rakás piánk volt, ittunk mindannyian. És ott volt ez a srác. Én részeg voltam, ami ritkán fordul elő. Piás voltam, ez a srác meg egy szelfit szeretett volna készíteni velem, én azonban közöltem vele, hogy Nem, köszi, de nem.. Erre kérlelni kezdett, hogy Légyszi, a csajom nem fogja elhinni [hogy találkoztam veled], egy haverom meg közbeszúrta, hogy Ha a csajod nem hisz neked, akkor valószínűleg nem ő az igazi!. Mondtuk neki, hogy kopjon le, mire ő Akkor baszódj meg!, mire én... Nem is tudom, valami beütött – biztos nem a pia –, odafordultam hozzá és megkérdeztem, Azt mondtad, baszódjak meg? Azt mondtad, baszódjak meg?. Megragadtam a srácot, a söröket meg ráöntöttem. Fura volt, mert volt nála egy bőrönd is, mintha egyenesen azzal jött volna a bárba. Megkérdeztem tőle, Tiéd ez a szar?, és már locsolni is kezdtem a bőröndjét. A barátom, Chris odajött, hátulról átkarolt, és azt mondta, Ne pazarold a sört! Ne pazarold a sört!, és hirtelen lehiggadtam. Úgy voltam vele, hogy Persze. Mit is gondoltam?.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek