Starity

Ian Somerhalder először 26 évesen vetett szemet az akkor 16 éves Nikki Reedre

2017. szeptember 16. 00:12   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hosszú interjút készített Dr. Berlin a párossal, melynek most az első fele látott napvilágot.

hirdetés
Ian Somerhalder először 26 évesen vetett szemet az akkor 16 éves Nikki Reedre
Fotó: Boldog házasságban élnek

Nikki Reed és Ian Somerhalder 2014 Júliusa óta alkot egy párt, kapcsolatukat sokan nem nézték jó szemmel. Azóta a páros már összeházasodott, sőt gyermekük is született, azonban kapcsolatukról eddig keveset lehetett tudni. Most többek között, erről is beszéletk a rádióműsroban. 

Én 16, ő 26 éves volt amikor először találkoztunk

– kezdte Nikki, majd Ian folytatta.

Azután találkoztunk, egy afterpartyn New Yorkban, hogy kijött a Tizenhárom című film. Ott volt 16 évesen, mindenkivel beszélt és táncolt. Találkoztam és beszélgettem egy fiatal lánnyal. Azt gondoltam »Wáó, ez a lány olyan csodálatos, nagyon okos, gyönyörű és igazán laza«. Aztán arra gondoltam »hé, haver, ne gondolj ilyenekre. Ő még csak 16 éves. A francba«Akkor találkoztunk újra, amikor én a TVD-t, Ő pedig a Twilight-ot forgatta, olyan 2009 környékén.

Közös barát hozta őket össze?

Volt egy közös barátunk, aki azt mondta, hogy nektek barátoknak kell lennetek. Olyan sok közös van bennetek. Megmentitek az állatokat, és hasnló a munkátok is

– vette át a szót Nikki a mesélésben. 

Hasonlóak vagyunk, de azért különbözünk is. Ő az aki hamar lefekszik aludni, én pedig az a pasi voltam, aki keményen szeretett szórakozni és iszogatni

– folytatta Ian, mire felesége ezt felelte:

Egyszer, amikor találkoztunk Ian részeg volt, és utánam kiáltott, hogy »Hey Nikki«, én pedig felkiáltottam, hogy »Istenem. Ez biztosan nem nekem szól, és elfutottam«

Kapcsolatuk akkor mélyült el, amikor 2014-ben Nikki Atlantában forgatta A Sunday Horse című filmét, és Ian is ott tartózkodott a TVD forgatásai miatt. 

Az első alkalommal, amikor Ian házában aludtam, baráti volt csupán. A kapcsolatunkat barátokként kezdtünk, ezt világossá tettem a számára. 

De még mennyire világossá! – vágott közbe Ian, mire mind a ketten nevetni kezdtek.

Szóval csupán barátok voltunk, mikor először nála aludtam – folytatta Reed –. A városban forgattam, de késő volt, és a szállásom is messze, így Ian felajánlotta, hogy aludjak ott, ezt követően pedig tequilat ittunk. Másnap, amikor felébredtem és megláttam Iant, annyit mondtam csupán »Meg fogok halni«, ezt eddig két alkalommal mondtam, azután az este után, és mikor szültem. Ekkor bevitt egy másik szobába, ahol volt egy masszásasztal és azt mondta »Anyukám egy masszásterapeuta«.

Most pedig házasok vagyunk – fejezte be a mesélést Ian. 

Végül pedig egy igazán romantikus dolgról is lehullt a lepel. Somerhalder ugyanis bevallotta feleségének, hogy mindig is tudta, hogy Ő lesz az igazi a számára.

Azt fogod gondolni, hogy őrült vagyok..., de mindig is te voltál, ezt mindig tudtam. Egy darabig csak egy kislányt láttam, de már nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek