Starity

Jennifer Lawrence nem vágyik gyerekekre

2017. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala sztárja ugyan már abban a korban van, amikor a nők érezni kezdik biológiai órájuk ketyegését, ő azonban másokkal ellentétben gondolni sem tud a majdani anyaságra.

hirdetés

Jennifer Lawrence-et az E! Online faggatta arról, nem érzi-e már a zsigereiben a gyerekek utáni vágyat most, hogy lassan a 30 felé közeledik, mire így válaszolt az Oscar-díjas színésznő:

Egyáltalán nem! Ahogy öregszem, egyre kevébé vágyok gyerekekre, ami kezd megrémíteni. Nem hiszem, hogy ennek így kéne lennie. Amikor 21-22 éves voltam, alig vártam, hogy anyává váljak, most viszont...

– nyilatkozta fintorgó arccal, pedig boldog párkapcsolatban él Darren Aronofsky rendezővel, aki a főszereplésével készült Anyám! című film direktora is volt egyben.

Hiszek abban a metaforában és üzenetben, amit Darren közvetíteni szeretett volna a filmmel. Amikor először olvastam a forgatókönyvet, azt gondoltam, túl sötét. Nem akartam az otthonomban tudni ezt a szkriptet, aztán beláttam, hogy Darren pont ezért géniusz. Ezért akartam annyira együtt dolgozni vele. Nem ismer félelmet, furfangos, én pedig egyetértek a film üzenetével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek