Starity

Jennifer Lawrence is lehetett volna Serena a Gossip Girlben

2017. szeptember 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen, de tíz éve került képernyőre a The CW népszerű tinidrámája, ami hat évadon át futott igen nagy sikerrel.

hirdetés

Serena van der Woodsen neve szinte egybemosódott Blake Livelyéval, de képzeld csak el, mi lett volna, ha nem ő kapja a szerepet? Könnyen megtörténhetett volna, ugyanis számtalan színésznő szerette volna magáénak tudni a szerepet – köztük az akkor még zöldfülű Jennifer Lawrence is, aki még csak álmodozott a majdani sikerről.

Akkoriban ez nem igazán tudatosult bennünk, de Jennifer nagyon szerette volna eljátszani Serenát, mi pedig meghallgattuk őt a szerepért. Ez a sztori már teljesen ki is ment a fejünkből, de ahogy említettük, Jennifer eljött, meghallgattuk és végül hazaküldtük őt. Ez tíz évvel ezelőtt történt. Mennyi is lehetett akkor? 15 éves?

– elevenítette fel a show kreátora, Josh Schwartz.

Az elutasítás szerencsére nem keserítette meg Jent, összeszedte magát és csak azért is be akarta bizonyítani, hogy igenis helye van Hollywoodban. Három évvel később, 2010-ben kapta meg a neki sikert hozó szerepet A hallgatás törvénye című drámában, alakításáért pedig Oscar-díjra jelölték. Ami Blake-et illeti, ő ezzel szemben soha nem ért el olyan sikereket, mint Jen – mindezigáig nem jelölték se Oscar-, se Golden Globe- vagy Emm-díjra, melyekkel a filmes világ legkiválóbb tehetségeit díjazzák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek