Starity

Öngyilkos lett Rosie O'Donnell exfelesége

2017. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajtóképviselője tegnap értesítette a rajongókat Michelle halálhíréről. Az énekesnő 46 éves volt.

hirdetés

Rosie O'Donnell 2011 és 2015 között alkotott egy párt Michelle Roundsszal, de még ő is megrendülten értesült exe halálának híréről. A TMZ értesülései szerint az énekesnő vélhetően öngyilkosság következtében vesztette életét, ügyében azonban jelenleg is folyik a nyomozás.

Megrendülten értesültem erről a szörnyű tragédiáról. A mentális betegség nagyon komoly probléma, ami számtalan család életére gyakorol hatást. Gondolataim és imáim Michelle családjánál, a feleségénél és a gyermekeinél járnak

– nyilatkozta Rosie, aki kapcsolatuk ideje alatt egy Dakota nevű kislányt fogadott örökbe Michelle-lel, aki most négyéves.

Michelle túlélői a szülei; felesége, Krista Monteleone, valamint két lánya és mostohafia, akiket szintén letaglózott a tragédia.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek