Starity

Megjelent Anastacia legújabb stúdióalbuma

2017. szeptember 18. 15:03   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágot látott az énekesnő legfrissebb alkotása, az Evolution című nagylemez.

hirdetés

Anastacia szeptember 15-én piacra dobta legújabb stúdióalbumát, mely az Evolution címet viseli. A lemez előfutára, a Caught In The Middle már nyár óta elérhető az internetes weboldalakon, a dal kisfilmje pedig augusztus elején debütált a művésznő hivatalos YouTube-csatornáján.

Az énekesnő egyébként szeptember 17-én ünnepelte 49. születésnapját, így – mint írta – igazán nagy örömmel tölti el, hogy ezen a napon promotálhatja legfrissebb munkáját. Az album 13 szerzeményt tartalmaz. Anastacia a Nobody Loves Me Better című dalról azt vallotta a minap, hogy mindig megmosolyogtatja és ha meghallja, a rajongóira gondol.

A világsztár körül igencsak felpörögtek az események, hiszen az Evolution megjelenése mellett a napokban mutatta be új ruházati kollekcióját Music Loves Fashion névvel az Aldi áruházzal karöltve. A ruhadarabok már a magyarországi üzletekben is kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek