Starity

Új hírek érkeztek Melanie Martinez második stúdióalbumáról

2017. szeptember 24. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice tehetségkutató műsorban felfedezett amerikai énekesnő debütáló stúdióalbuma 2015-ben került a boltok polcaira, így érthető a hatalmas érdeklődés rajongói részéről a következő lemeze iránt. Egy ideje köztudott, hogy Melanie szorgosan munkálkodik a második korongján, melyről időről-időre egyre több és érdekesebb információ lát napvilágot.

hirdetés

Az énekesnő augusztus közepén tért vissza a stúdióba, ahol azóta is keményen dolgozik a 2015-ben megjelent Cry Baby albumának régóta várt folytatásán. Még február 2-án Twitter oldalán jelentette be, hogy a lemezen együtt dolgozik majd producerével és jó barátjával, Michael Keenan-nel. Érdekesség, hogy Keenan Melanie több dalának elkészítésében is közreműködött már, többek között ilyen volt a 2016-ban kiadott Play Date is. 

Kilépek a játékbarlangból, hogy befejezzük a  második album felvételeit a stúdióban @michaelkeenan-nel.

— csiripelte az énekesnő még év elején.

A továbbiakban pedig összegezzük azokat az információkat, melyek eddig kitudódtak a lemezről.

1. Egy kísérőfilm készül hozzá

Csak úgy, mint a Cry Baby-ben, úgy néz ki, a második érában is igen nagy szerepet fognak kapni a különböző vizuális elemek. Idén Melanie többször is tweetelt egy bizonyos, titokzatos filmprojektről, amelyet az album mellé fognak forgatni.

Minden nap egy forgatókönyvön dolgozok a második lemezhez, az összes energiámat belefektetem, csak úgy, mint a bónusz számokba.

Később pedig megemlítette, szintén ezen a közösségi oldalon, hogy nagyon boldog, amiért az a hét igen produktívan telt el, beleértve az írást és a felvételeket.

Egy későbbi, a Billboard-dal készített interjújában erősítette meg, hogy a pletykák valóban igazak a közelgő filmjéről, és el is árult néhány információt azzal kapcsolatban, hogy mit is lehet majd várni ettől az izgalmas projektől.

 A következő album összes, tizenhárom videóját én csinálom, beleértve a párbeszédeket, a karakterek közötti összeköttetések kidolgozását, én rendezem és írom majd, a sminkeket én tervezem meg... a film prioritása számomra, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy amikor az emberek először hallják a lemezt megértsék a történetét, az érzelmeket, és tényleg szeretném, hogy majd képesek is legyenek megfelelő módon értelmezni.

2. Cry Baby vissza fog térni?

A PopBuzz készített vele egy interjút még az előző év folyamán, amelyben elárulta, hogy Crybaby ikonikus karakterének világa a következő albummal ki fog bővülni: ezúttal Crybaby igen nyomasztó szülővárosának egésze fog előttünk felépülni, ahogyan a karaktere elhagyja a szülőházat, megismerkedünk a város lakóival, a szomszédokkal és új szereplőket kapunk. Azt is megosztotta ekkor, hogy a lemezt szeretné sokkal sötétebbé, őszintébbé varázsolni, mint amilyen az előző volt. 

3. Egy teljesen új anyag

Melanie Instagramon válaszolt rajongójának arra a kérdésre, miszerint szerepelnek-e majd a második korongon korábban már előadott, ám kiadatlan számok.

Nem, az eddig írt dalaim közül egy sem lesz rajta a lemezen. Az albumnak túl különleges a témája ahhoz, régi felvételek kerüljenek fel rá.

— írta az énekesnő, ezzel talán elszomorítva néhány követőjét, hisz rengeteg régebbi anyagot találtak a rajongók, ám az új album témája úgy néz ki új dalszövegeket igényel. És ahogy korábban is tweetelte a lány, az album egy extra csomaggal fog kijönni, plusz szerzeményekkel.

Egy korábbi interjújában nyilatkozta egyszer, hogy néhány hip-hop elemet is felhasznált, amik sötét hangulattal rendelkeznek majd és olyan témákat boncolgatnak, mint a mentális egészség vagy az iskolai barátságok szétesése. Azt is kijelentette, hogy nem lesz semmiféle együttműködés a lemezen, és az egészet Crybaby fogja elmesélni.

4. Kiszivárgott dalszövegek

Melanie több dalszövegrészletet is posztolt már Instagram oldalára, amelyeket szinte azonnal le is törölt, de a rajongók gyorsaságának köszönhetően néhány megmaradt, beleértve ezt is:

If you can't handle a heart like mine
Don't waste your time with me 
If you're not down to bleed. No oh. 
If you can't handle 
The choking the biting the loving the smothering till you can't handle it no more. 
Go home...
Come to my house, let's cry together 
Friendship that would last forever.

Azt azonban, hogy ezek valóban bele fognak-e kerülni az új anyagba, még nem tudni biztosan.

5. Az új album megjelenése?

Most hogy hivatalosan is befejezték az album felvételét minden jel arra utal, hogy a lemezt már 2018 elején a kezünkben tarthatjuk.

Ez azt jelenti, hogy már nem kell sokáig várnunk az új korongra, ám mindaddig, amíg az meg nem jelenik, jó hír a rajongók számára, hogy a Mad Hatter-hez készült kisfilm, melyben CGI elemek is meg fognak jelenni, ha minden igaz szeptember végén fog érkezni, amellyel Melanie hivatalosan is lezárja a Cry Baby-korszakot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek