Starity

Valaki szóljon Nicole Kidmannek, hogy ő ott nem a férje! Keith Urban helyett kollégáját csókolta szájon a színésznő

2017. szeptember 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole kissé kényelmetlen helyzetbe hozta a férjét a tegnap esti Emmy-gálán.

hirdetés

A Hatalmas kis hazugságok készítőit és stábját több díjra is jelölték az idei Emmy-gálán, ahol öt kategóriában sikerült is győzedelmeskedniük. A Los Angeles-i Microsoft Theaterben tartott rendezvény azonban bővelkedett néhány furcsa momentumban, melyek egyike az volt, amikor Nicole Kidman – aki díjjal távozott az est végén – szájon csókolta sorozatbeli kollégáját, az ugyancsak díjat nyert Alexander Skarsgårdot, miközben mögötte állt férje, Keith Urban.

Azt nem tudni, hogy Keith miképp fogadta felesége attrakcióját, de tény, hogy ők ketten az egyik legnépszerűbb hollywoodi sztárpár, ráadásul azon kevesek közé sorolják őket, akiknek sikerült hosszú távon is egymás mellett maradniuk, mikor mindenki más elvált körülöttük. Kettejük kapcsolata egyébként 2005-ben vette kezdetét, egy év múlva pedig háuzasságot kötöttek Sydney-ben. Két lányuk van: a nagyobbik 10, a kisebbik 7 éves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek