Starity

Agydaganatot diagnosztizáltak a 13 okom volt sztárjánál

2017. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix sikersorozatában Hannah édesanyját alakító színésznő meglepő nyilatkozatot tett.

hirdetés

Kate Walsh-nál 2015-ben vették észre az agydaganatot, de saját bevallása szerint nem lepte meg a diagnózis, hiszen önmaga előtt sem volt titok, hogy túlhajtja magát. Heti 80 órát dolgozott, emellett keményen edzett, hogy formában maradjon, a szervezete pedig így bosszulta meg a kemény igénybevételt.

Kate elmondása szerint először edzője vette észre, hogy valami baj van, mert nem úgy reagált a jobb oldala a feladatokra, ahogy kellett volna, aztán idővel maga is észrevette az intő jeleket: vezetés közben véletlenül átsodródott a másik sávba, beszélgetés közben nem tudta befejezni a mondatait, nem sokkal később pedig felfedeztek egy citrom méretű tumort, amit sikeresen eltávolítottak és ami legnagyobb szerencséjére jóindulatúnak bizonyult.

Azóta a színésznő visszavett a tempóból és életvitelén is változtatott, és most, két évvel a műtét után elmondhatja magáról, hogy felépült, ezért is mert nyilvánosság elé állni betegségével, illetve szerette volna felhívni a figyelmet arra, milyen apró, mégis jelentősségteljes jelei lehetnek a daganatnak. Patrick Dempsey, Neil Patrick Harris és Donald Faison oldalán a TV Doctors kampány mellé állt, ami arra biztat mindenkit, hogy ne mulassza el időről időre kivizsgáltatni magát, hogy baj esetén még időben lehessen lépni.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek