Starity

Elize Ryd elfelejtette a dalszöveget, amikor az Epicával lépett fel

2017. szeptember 19. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Epica az elmúlt fellépéseken duettekkel kedveskedett a közönségnek, ám volt, amelyik nem úgy sült el, ahogyan azt a vendég szerette volna.

hirdetés

Fotó: Instagram / Simone Simons

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia egy dal erejéig csatlakozott a Simone Simons vezette zenekarhoz. Az olasz vokalista a Strom The Sorrow nevezetű Epica-dalhoz kölcsönözte hangját, ami kétségkívül elbűvölte a közönséget. Scabbia később egy, a Facebookon megosztott kép kíséretében árulta el, hogy hatalmas megtiszteltetés volt számára egy színpadon állni a barátaival, és reménykedik abban, hogy nem rontotta el a számára is kedves dalt.

A holland hatos a következő állomáson szintén meglepetéssel készült, hiszen ugyanezen dal ismét duett formájában került előadásra, ám ezúttal az Amaranthe frontasszonya, Elize Ryd állt színpadra, aki szintén a Facebookon vallotta be, hogy nagyon gyorsan zajlott le a fellépés, így néha bizony elfejetette a dalszöveget, ám mindezek ellenére hozzáfűzte, hogy Cristinához hasonlóan ő is remekül érezte magát Simone-ék társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek