Starity

Kim Kardashianéknál nem divat ajándékot adni egymásnak

2017. szeptember 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim és Kanye teljesen leszokott az ajándékozásról – se egymásnak, se a gyerekeiknek nem vesznek tárgyakat, inkább élményekkel lepik meg egymást.

hirdetés

Bár sokak szerint Kim Kardashiant nem az eszéért szeretik az emberek, tévednek, akik azt hiszik, hogy a 36 éves tévésztár nem felelős és gondos édesanya. Elmondása szerint Kim aggódik amiatt, hogy gyermekei egy olyan világban nőnek fel, amelyben túl nagy hozzáférést kapnak mindenhez, így igyekszenek nem éreztetni velük azt a nagy jólétet, amit egyébként élvezhetnének. Az ajándékozás például teljesen meg is szűnt a családban, amiről így vallott az Allure magazinnak:

Nem ajándékozunk. Kányéval átrágtuk magunkat a témán, nem akarunk túl sokat birtokolni, és igyekszünk annyira normálisan élni, amennyire lehetséges. Már nem szeretem az ajándékokat. Az évfordulónkra sem adtunk egymásnak semmit, csak eltöltöttünk két napot Santa Barbarán és annyi volt

– nyilatkozta a kétgyermekes sztáranyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek