Starity

Sasha Pieterse elárulta, mikor megy férjhez

2017. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars 21 éves sztárjának rövidesen bekötik a fejét. Sasha már az esküvőjét szervezi.

hirdetés

Tegnap este kezdetét vette a Dancing With The Stars legújabb évada, melynek keretein belül Sasha Pieterse partnerével, Gleb Savchenkóval ellejtett egy csacsacsát. Mielőtt azonban parkettre lépett volna a pár, adásba került az a próbák során készült kisfilm, melynek keretein belül a szőke szépség bevallotta, hogy többek között azért is mondott igent a műsor készítőinek felkérésére, mert remek lehetőséget lát a táncban arra, hogy formába kerüljön jövőre tartandó esküvőjére.

Szerelme, Hudson Sheaffer egyébként 2015 decemberében kérte meg Sasha kezét, ő pedig boldogan mondott igent neki. A férfi nemrég ünnepelte 28. születésnapját, mely alkalomból menyasszonya csodás szavakkal köszöntötte őt:

Köszönöm, hogy vagy! Remélem, hogy ez az év és az utána következők olyan sok örömet hoznak neked, amennyit te hozol mások életébe. Te vagy az én jobbik felem. Ahogy az évek elszállnak felettünk, folyamatosan hálát érzek, amiért az enyém vagy, és nem tudnám elképzelni az életemet nélküled. Minden nap újra és újra beléd szeretek. Neked köszönhetően tényleg én vagyok a világ legszerencsésebb lánya. Alig várom, hogy a feleséged legyek!

– írta Sasha.

Szerelmük hosszú évek óta tart – Sasha még csak 19 éves volt, amikor párja megkérte a kezét I Fotó: Instagram / Sasha Pieterse

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek