Starity

Ellen DeGeneres a titkairól faggatta Kim Kardashiant

2017. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja a legkellemetlenebb kérdéseket is megválaszolta.

hirdetés
Ellen DeGeneres a titkairól faggatta Kim Kardashiant

Ellen DeGeneres izgalmas kis kérdéssort állított össze, amit Kim Kardashiannak hiánytalanul meg kellett válaszolnia. A tévésztár bevallotta, hogy ugyan fél attól, vajon miket kérdez majd tőle Ellen, de tartotta magát abbéli állításához, hogy ő egy nyitott könyv és mindenre őszintén felelt is.

Elsőként az a kérdés került terítékre, hogy mit titkolt Kim középiskolás korában, amire azt válaszolta a barna hajú szépség, hogy minden egyes dolgozatnál puskázott. Ezt követően kérdésre bevallotta, hogy kedvenc testrésze hasának felső része, illetve nagyon tetszik neki a kulcscsontja. Harmadik kérdésként arról kellett vallania, férje, Kanye West szerzeményei közül melyik az az egy, amit élete végéig hallgatna, és ő az Amazinget választotta, már csak azért is, mert ez lányuk, North kedvenc dala.

A későbbiekben meg kellett válaszolnia, ki volt az első szerelme a hírességek közül, amire rögtön rávágta, hogy Johnny Depp. Bevallása szerint kettejük közül szerinte Kanyének van jobb stílusa; saját stílusbeli bálványa nem kisebb személy, mint Cher, és egy álma válna valóra, ha egyszer csak egy pillantást vethetne az énekesnő gardróbjára. Következőnek arról vallott, hogy ha az életéről készülne film, azt szeretné, ha ő húga, Kylie Jenner játszaná el; testvérei közül pedig a legkevésbé Kendall Jennerrel szeretne beszorulni egy liftbe, mert a modell borzasztóan szorong ilyen és hasonló helyzetekben és alkalomadtán könnyekre is fakad.

Az utolsó körben elárulta, hogy a Snapchat-filterek közül a malac szimbolizálja legjobban a személyiségét; a Szex és New York szereplői közül ő abszolút olyan (vagy legalábbis olyan volt a középiskolában), mint Charlotte; a legőrültebb dolog pedig, amit egy rajongó valaha kért tőle az volt, hogy fogadja örökbe. És hogy hogy utánozná nővérét, Kourtney Kardashiant? Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek