Starity

Ryan Phillippe tagadja az őt ért vádakat

2017. szeptember 20. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan exe azt állította, hogy a színész csúnyán helybenhagyta őt a nemzeti ünnepen.

hirdetés

Elsie Hewitt Playboy-modell nemrég egymillió dolláros pert akasztott Ryan Phillippe nyakába, a periratokban pedig azt állította, hogy július 4-én a színész fizikailag bántalmazta őt egy elmérgesedett vita hevében. Most Ryanen volt a sor, hogy megszólaljon az ügyben, és egy az egyben tagadta az őt ért vádakat ügyvédje által.

Mint hűséges támogatója és szószólója az egészségnek, a jóllétnek és a nők egyenjogúságának, Ryan teljesen összetört a hamis vádak miatt, melyek személyét érték. A családon belüli erőszak egy nagyon komoly dolog, a kitalált és bizonyított hamis állítások tükrében pedig jogtalanul rágalmazzák az érintettet. A vádak hamisak

– olvasható a közleményben.

Az ügyben természetesen a Hewitt mögött álló, ügyvédek alkotta csapat is megszólalt:

Az egyetlen dolog, amit Ryan PR közleménye tehetett az az, hogy rávilágított arra, milyen komoly ügy is a családon belüli erőszak. Nevetséges, hogy azt állítja, nem bántotta Elsie-t. Biztosan azt gondolja, hogy a médiában egy csokorra való idióta dolgozik. Fényképes bizonyítékaink vannak Elsie sérüléseiről, amelyeket a bántalmazás során szerzett. Kórházi leletek is bizonyítják ezeket a sérüléseket. Munkáltatója a Guessnél, Paul Marciano ugyancsak meg tudja erősíteni, de az egyik barátja is, aki szemtanúja volt a történteknek.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek