Starity

10 együtt töltött év után szakított egymással Rachel Bilson és Hayden Christensen

2017. szeptember 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig is pletykálták, hogy a sztárpár kapcsolata nem felhőtlen, mostanra pedig biztossá vált, hogy nem egymás oldalán élik le az életüket.

hirdetés

Rachel Bilson és Hayden Christensen 2007-ben, a Hipervándor forgatása alatt kezdett randevúzni egymással és tökéletes párnak tűntek a kívülállók szemében. 2008 decemberében sor került eljegyzésükre, két év múlva azonban szakítottak egymással. Mint kiderült, külön sem bírták sokáig, így néhány egyedül töltött hónap után újra találkozgatni kezdtek, 2014 októberében pedig megszületett a lányuk, Briar Rose. Sajnos a családi idill sem tudta megoldani a köztük feszülő problémákat, így a közelmúltban véglegesen szakítottak, noha tavaly is pletykáltak arról Hollywoodban, hogy szétmentek.

Rachel éjjel-nappal Los Angelesben van, Hayden pedig Torontóban. Már hónapok óta kifelé állt a szénájuk. Teljesen, véglegesen, hivatalosan is szakítottak egymással

– nyilatkozta különválásuk kapcsán egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek