Starity

Kukkants bele a The Dark Element hamarosan érkező kisfilmjébe!

2017. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anette Olzon és Jani Liimatainen közösen alapított zenekara novemberben jelenteti meg első nagylemezét.

hirdetés

Több ízben is beszámoltunk már arról, miszerint a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metálzenei színtérre, ugyanis amellett, hogy ismét egykori zenekarát, az Alison Avenuet erősíti, a Sonata Arctica volt gitárosával, Jani Liimatainennel egyesítette erejét, és közös projekten kezdtek el dolgozni. Mint ismeretes, közreműködésükkel egy újabb zenekart köszönthetünk a metálzene palettáján, ami bemutatkozó lemezük nevét, azaz a The Dark Elementet viseli.

A két zenész korábban már bejelentette, hogy készülőben van két videoklipjük is, melyeket a fotósként is tevékenykedő Patric Ullaeus rendez. A múlt hónapban egyébként azt is tudatták rajongóikkal, hogy bemutatkozó kiadványuk november 10-én kerül a lemezboltok polcaira, a borító felfedése után, pedig a dallistát is nyilvánosságra hozták, ami mindösszesen tíz tételt foglal magába. A formáció egyébként kicsit sem aprózza el a meglepetések számát, ugyanis nemrégiben egy nótával már meg is ismerkedhettünk, a csapat és az album névadó dalának képében.

Nettie a múlt héten, hivatalos Instagram-profilján keresztül osztotta meg követőivel, miszerint hamarosan megérkezik első kisfilmjük, ám azt akkor még nem árulta el, hogy melyik tétel is kerül majd megfilmesítésre. A mai napon azonban egy mindösszesen néhány másodperces ízelítő keretein belül a The Dark Element elárulta, hogy az újdonság szeptember 25-én hódítja majd meg a világot, a kamerák pedig elsőként a My Sweet Mystery című szerzeményükhöz forogtak. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek