Starity

Rebecca Mader ismét Zelena lesz

2017. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja vált hivatalossá a hír, miszerint oly sok színész mellett, Rebecca sem lesz már látható az Egyszer volt, hol nem volt hetedik évadában.

hirdetés

Májusban derült ki, miszerint Rebecca Mader is elhagyja az Egyszer volt, hol nem volt sorait, ám egy későbbi nyilatkozatában elárulta, hogy nem az ő döntése volt a távozás. Egy korábbi cikkünkben egyébként alaposan beszámoltunk arról, hogy kik is azok a karakterek, akik biztosan láthatóak lesznek majd a folytatásban és kik azok, akiktől viszont könnyes búcsút kell vennünk.

Utóbbi csapatba tartozott Rebacca is, azonban néhány órája az Entertainment Weekly jóvoltából megtudtuk, hogy a színésznő mégis visszatér a hetedik szezonba! A hatodik évad egyébként különösen zárult Zelena számára, így a folytatásban ismét megkell találnia önmagát, és ismét a helyes utat járni. Továbbá elmondása szerint, nincs kizárva a lehetősége annak, hogy a történet előrehaladtával Zelena ezúttal több szerephez jut.

A hetedik évad szerintem arról fog szólni, hogy megpróbálom visszaszerezni a hatalmamat anélkül, hogy bárkit is megölnék vagy bántanék bla, bla. Gyerünk. Hashtag megváltás.

– nyilatkozta mókásan.

Fotó: ABC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek