Starity

Demi Lovato rajongói találgatnak, vajon kiről szólhat egyik legújabb dala

2017. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato egyértelművé tette, hogy a közelgő albumán van egy szám, ami eléggé idegessé teszi, mert tudja, hogy a rajongók a dalszöveg alapján rá fognak jönni, hogy kiről szól a dal.

hirdetés

De mivel az énekesnő nyilvánosságra hozta az album dallistáját, így a rajongóknak nagyon jó ötletük van arról, melyik dal is lesz az. Ruin the Friendship, az a dal, amely felkeltette a rajongók érdeklődését, mert melyik másik dal lenne? Hiszen Demi hosszú karrierje során több emberrel is összeveszett.

A kérdés az, hogy vajon kiről szól a dal? A rajongóknak két elméletük van.

Lehet, hogy Selena Gomezről. Mindenki tudja, hogy gyermekkori legjobb barátok voltak, miután együtt szerepeltek a Barney és barátai című gyermekműsorban, de idővel megromlott a barátságuk. Mostanában újra barátok lettek (Demi Selenát egy "nagyon erős nőnek" hívta a vesetranszplantációja után) és a rajongók nem is lehetnének boldogabbak. 

A Ruin the Friendship című dal lehet az első lépés afelé, hogy kiderüljön, mi is vezetett a Delena barátság végéhez.

A második lehetséges személy nem más, mint Nick Jonas. Demi rajongói közül sokan szeretik, hogy ennyire jó barátságot ápol az egykori Jonas Brothers énekessel. Sokan szeretnék, hogy kapcsolatuk a következő szintre lépjen, tekintve, hogy nagyon jól kijönnek egymással.

Szólhat-e a dal Demi és Nick kapcsolatáról és vajon miért döntöttek úgy, hogy a kapcsolatuk csupán plátói marad?

Igazából bárkiről szólhat a szám, de a rajongók nagyon remélik, hogy jól sejtik a dal inspirálóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek