Starity

Balesetet szenvedett a Riverdale sztárja

2017. szeptember 22. 12:12   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Riverdale sztárja, K. J. Apa a múlt héten szenvedett autóbalesetet Vancouver közelében.

hirdetés

A baleset késő éjjel történt, miután az új-zélandi színész 16 órát forgatott a nap folyamán. Apa vélhetően elaludt a kormány mögött, miközben éppen szállodájába tartott. Az autóval egy oszlopnak ütközött. A baleset következtében kórházba szállították a 20 éves színészt, azonban legnagyobb szerencséje nem szenvedett súlyos sérüléseket, annak ellenére, hogy az autója üzemképtelenné vált.  

A Warner Bros. Television egyelőre vitatja a baleset körülményeit.

Rendkívül hálásak vagyunk azért, hogy K. J. Apa nem sérült meg az eset során.

– jelentették ki. 

Apa, aki Archie-t alakítja a Riverdale című sorozatban, nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban. Mint kiderült kollégája, Cole Sprouse tervezte, hogy a színésszel utazik az este, azonban eddig ismeretlen okokból megváltoztatta a tervét. Sprouse sem kommentálta az eseményeket. 

Szeretnénk kifejezetten foglalkozni az esettel és a Riverdale forgatásain fennálló feltételekkel, hogy ne legyen ok az aggodalomra. Nagy forgatási csapatunk van és a színészek nem dolgoznak minden nap. A baleset napján Apa 14,2 órát dolgozott. Előző nap 2,5 órát, az azt megelőzőn pedig 7,7 órát. A színészt többször is tájékoztatták arról, hogy ha fáradt vagy nem érzi biztonságosnak a hazautat, akkor biztosítanak neki fuvart vagy szállodai szobát a közelben. A baleset múlt csütörtökön történt. Tudomásunk szerint nem került kórházba. A helyszínre érkezők ellátták a színészt. Még aznap kiküldtünk egy orvost az otthonához, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy jól van.  

– nyilatkozta az eset kapcsán a Warner Bros. Television. 

Számunkra nagyon fontos, hogy a stáb és a személyzet is biztonságban legyen a stúdióban. A produkcióknál betartják a Screen Actors Guild szabályai szerint előírt 12 órás munkaidőt. Szintén ezen szabályok szerint, ha a színészek fáradtak vagy bizonytalanok a hazautukkal kapcsolatban a stúdió biztosít számukra taxit, sofőrt vagy szállodai szobát. Ezzel az összes színész és stábtag tisztában van, hiszen a forgatás kezdetekor külön ki van hangsúlyozva illetve a forgatások ideje alatt többször is megismételjük. 

– tették hozzá. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek