Starity

Így búcsúztatta turnéját Ariana Grande

2017. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

7 hónap után véget ért Ariana Grande második világkörüli turnéja, a Dangerous Woman Tour.

hirdetés

Ariana Grande a csütörtöki napon Hongkongban fejezte be a februárban kezdődő Dangerous Woman albumát népszerűsítő turnéját. Grande a turnéval ellátogatott Észak-Amerikába, Európába, Latin-Amerikába, Óceániába, és Ázsiába. 

Az énekesnő nagyon meghatódott és Instagram oldalán köszönetet is mondott rajongóinak az elmúlt időszakért.

Hiányozni fogtok és ez a turné nagyon sokat jelentett nekem. Köszönöm a sok energiát. Hogy megünnepeltük magunkat és mindannyiunkat. Hogy életet adtatok a műszészetünknek és nap mint nap a turné üzenetének éltünk. Köszönöm az én DWT családomnak. Ajándékok vagytok az életemben. Nagy megtiszteltetés volt és mindnyájan inspiráltatok. ‬Köszönöm mindenkinek, aki részt vett valamelyik koncerten és azoknak is akik nem tudtak eljönni, de online nézték a videókat és csatlakoztak hozzánk otthonról. Minden este éreztük a szereteteteket. Remélem, hogy jól éreztétek magatokat és hatással volt az életetekre úgy, ahogy a miénkre is. Hiányozni fog ez egy ideig. Nagyon szeretlek Titeket. Most viszont megyek aludni.

– fűzte a videóhoz. 

Ariana vasárnap egy jótékonysági koncerten fog fellépni, utána valószínűleg egy kis időre visszavonul, de nincs kizárva, hogy még idén kiadja első kislemezét új albumáról, amin gőzerővel dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek