Starity

Teen Wolf: Jeff Davis elárulta, szerinte miért jó, hogy Scott továbblépett Allisonon

2017. szeptember 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat kreátora, Jeff Davis a főszereplő Scott szerelmi életének alakulásával kapcsolatban adott interjút. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Teen Wolf: Jeff Davis elárulta, szerinte miért jó, hogy Scott továbblépett Allisonon
Fotó: MTV

Scott McCall (Tyler Posey) és Allison Argent (Crystal Reed) kapcsolata hosszan elhúzódott, ám végül szomorú véget ért – a lány meghalt. Jeff Davis kreátor azonban nem bánja, hogy így alakult a két karakter sorsa, mert meglátása szerint a főszereplőnek igenis kellett ez a pofon az élettől.

Allison volt Scott első szerelme. Volt idő, amikor csak azt tudtam elképzelni, hogy ők ketten együtt vannak, ugyanakkor olyan is volt, hogy nem tudtam elképzelni, hogy túllépjük az 50 képernyőre került epizódon. Ha Allison és Scott kapcsolata nem ért volna véget, akkor nem lehettünk volna szemtanúi annak a mókás, romantikus sztorinak Kirával [Arden Cho], amit én személy szerint imádtam! Nagyon szeretem Scott és Malia [Shelley Hennig] románcának alakulását is, akárcsak az üzenetet, amit a nézők felé közvetít, nevezetesen, hogy az ember életében több szerelem is van. Az első szerelem nem az egyetlen szerelem az életben

– magyarázta Davis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek