Starity

Újabb televíziós sorozatban kapott főszerepet Shay Mitchell

2017. szeptember 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő ismét együtt dolgozik a Pretty Little Liars kreátorával.

hirdetés

Egy héttel azután, hogy kiderült, Sasha Pieterse és Janel Parrish szerepet kaptak az ugyancsak Sara Shepard regényén alapuló The Perfectionistben, kiderült, hogy Shay Mitchell sem távolodik el nagyon a misztikum vonalától, mivel őt is megtalálták egy új szereppel a The Heiressesben játszik majd!

A sorozatnak egyelőre csak a pilot epizódját rendelték be, maga a történet pedig ugyancsak Sara Shepard egyik történetén nyugszik. Az új széria kreátora a Pretty Little Liars éléről ismert I. Marlene King lesz, így Shay-nek biztosan nem lesznek gondjai a stábba való beilleszkedéssel.

Ami a The Heiressest illeti, a történet középpontjában egy dúsgazdag család áll, akiket óriási vagyonnal áldott meg a sors, és bármihez is nyúlnak, sikerre is viszik azt, ám a magánéletben már koránt sem ilyen szerencsések... A dolgok akkor vesznek fordulatot, amikor egy halálos baleset történik, az örökösök pedig eltávolodnak egymástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek