Starity

Megerősítve: lesz a JONAS-nak harmadik évadja

2010. október 25. 13:01   |   Szerző: iby123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chelsea Staub a JONAS című sorozat folytatásáról nyilatkozott, és megerősitette, hogy lesz harmadik évad is.

hirdetés
Megerősítve: lesz a JONAS-nak harmadik évadja

A Disney Channel egyik sikersorozata, a JONAS már sokak szívébe belopta magát.  

Az első évadban a zenei szenzációnak számító Jonas testvérek kitalált rocksztárokat alakítanak a sorozatban, amelyben eredeti Jonas Brothers-dalok hangzanak fel. A történet a testvérek, Kevin, Joe és Nick szórakoztató és kalandos életét követi, akik alapítanak egy együttest, amely a Jonas nevet kapja, s megpróbálnak hétköznapi életet élni, fényes gitárok, Jonas-koncertek, turnék, szuper ruhák és sok szenvedélyes rajongó közepette, akik minden mozdulatukat követik. A sorozat színhelyei a Jonas testvérek New Jersey-i otthona (egy átalakított tűzoltóállomás), ahol szüleikkel, Tommal és Sandyvel, valamint  öccsükkel, Frankie-vel élnek, és a Horace Mantis magániskolába járnak régi barátjukkal, a stílusguru Stella Malonnal és Macy Misával, a Jonas elsőszámú rajongójával.

A második évadban Los Angelesbe megy nyaralni az együttes, Stellával és Macyvel együtt. Itt sok minden változik. Ezek között van például Nick és Macy kapcsolata, valamint  a Stella és Joe közötti viszony is.

Chelsea Staub a JONAS harmadik évadjáról az alábbiakat nyilatkozta:

„Igen, tényleg lesz a JONAS-nak harmadik évadja. Arról fog szólni, hogy visszatérünk az otthonunkba. Ez a végzős évünk, mindenki feszült. A Nick és Macy közti románc is folytatódik... de lehet, véget ér, és hogy Joe és Stella végre boldog lehet, vagy megint tragikusan végződnek az események, azt még nem lehet tudni. Még nem kezdtünk el forgatni, a forgatókönyvet sem láttuk még, viszont Nicole nagyon jóba van a rendezőkkel, és kiderítette a sorozat lényegét. És még egy kis titkot elárulok nektek. A sorozat kap még egy főszereplőt” – mondta.

De vajon ki lesz az új szereplő? Talán Kevinnek is lesz egy barátnője?
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek